"Ragacsos" oldalas, spenót, narancs, retek salátával
sponsored links
Nem is tudom hol kezdjem ezt most. Talán ott, hogy megint megrekedt a fejemben valami, ezúttal az oldalas.
Eddigi tapasztalataim azt mutatják hogy ezzel is aztán csinálhatunk szinte bármit, elbaszni elég nehéz. Mondjuk ha pl. "pudingba" fõznénk lehet nem lenne már annyira jó, de a lényeg hogy elég sokféle fûszert elbír és sokminden pásszol is hozzá.
Ez az ázsiai, "ragacsos" sütés vagy hogy is nevezzem, meg már a csirkeszárnnyal is jól mûködött, meg kellett hát néznem mit tud kihozni a jó öreg oldalasból.
A ragacsosságot mézzel lehet fokozni, ezt most valamilyen hirtelen ötlettõl vezérelve kicseréltem barnacukorra. De azzal is biztos jó, viszont ahogy elszoktam nézni a feketére égetett hús és csontdarabokat amiket büszkén prezentálnak egyesek, nem biztos hogy már a sütés elején hozzáadnám.
De lényeg hogy nehéz elbaszni, lehet vele próbálkozni.
A másik, említésre méltó étek meg a saláta volt. Spenót, retek, narancs. Így elsõre talán kicsit furán hangzik. Anyukámat most nem volt kedvem megkérdezni hogy mit szól hozzá, de gyanús hogy nagyobb eséllyel jött volna a hülyevagyok verzió mint a ?hát persze?.
Azért volt egy rövid check a neten, és mivel láttam hogy nem én lennék az elsõ ember aki ezzel próbálkozik, megtartottam az ötletet. Aztán végül TÖBBEN megerõsítették, "hogy nem is olyan rossz" :D
Szóvalakkor; ragacsos oldalas, saláta bébispenóttal, retekkel, naranncsal.
Kellbele: ...